101 Copenhagen

101 Copenhagen er laget av de anerkjente designerne bak Norr11. Samtidig med å fokusere mer på større møbler, er samarbeidet med 101 Copenhagen sentrert rundt tilbehør. I sortimentet finnes vaser, puter, speil og naturligvis lamper. Med en lansering i 2017 er det et nytt selskap. Allikevel er lampene fra merket kommet veldig bra ut fra starten. Drop pendel Chandelier heter den kjente pendelen som har vært vist på mange inspirasjonssider, og som stylister i stor stil har pyntet diverse rom med. Lampens belysning er strakt ut over atskillige lyskilder og den gir derfor et uovertruffent lys i rommet. Merket lager enkle og moderne nordiske lamper i meget god kvalitet. Et bærende element er nettopp ønsket om kvalitet.

Lamper i messing

Merkets belysningskolleksjon består hovedsakelig av lamper i det moderne og glødene metallet. Både bord-, vegg, og gulvlamper og pendler er produsert i messing. Det bidrar til å gi merkets lamper deres moderne uttrykk. Metallet er nemlig supermoderne akkurat nå. Det sees overalt på interiør-scenen og som både detaljer og fullbelagt på alt fra møbler, lamper, serviser og armaturer.

Mushroom, Clam, Modernist og Arc


Det er alle navnene på noen av merkets lamper. Navnene bidrar til forståelsen av lampenes idiom, men bringer også et kreativt og lekende element i spill. For Mushroom har en form som en sopp. Den dekadente glasskuppelen og standeren av messing gir ellers bordlampen et seriøst preg, men det fine navnet bløter opp og gjør lampen til et fantastisk innslag i enhver innredning.