30 Degrees Pendel S w. Black Cord - HAY

NOK 1 229,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5710441204756
Material:
Tre
Lyskilde:
LED E27
Farge:
Tre
Ø (Diameter):
240 mm
Høyde:
170 mm
Ledning:
4000 mm
Tetthet:
IP 20
Konsept
30 Degrees Pendel er en av de fire vakre pendlene, i den lille 30 degrees-serien med pendler, skapt av den Rotterdam-baserte designeren, Johan van Hengel – selvfølgelig i tett samarbeid med HAY. En vakker liten serie pendler som kun varierer i størrelse. S, M, L og XL.

De fantastiske pendlene kommer alle, vakkert, til sin rett – uansett størrelse – og kan av den grunn henges i serier i samme størrelse, i forskjellige størrelser eller for seg selv. Ja, du har faktisk mange alternativer for å fullføre uttrykket selv. Lampeskjermen, som er ansvarlig for det meste av 30 Degrees Pendels uttrykk, er utført i laminert eikefiner og satt sammen slik at den innvendige vinkelen er 30 grader – derav, selvfølgelig, navnet.

De lekre lampeskjermene kommer selvfølgelig med ledninger og oppheng – klare for enkel montering og opphengning – det er slik vi gjerne vil har lampene våre servert. Alle lampene i serien har en naturlig eleganse og det vil uten problemer være enkelt å finne den perfekte plassen til din nye 30 Degrees Pendel i innredningen.

Design
Johan van Hengel for HAY