Århus Gulvlampe 2L Grå/Træ - Halo Design

NOK 4 899,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5705639738243
Sokkel:
G9
Material:
Tre & Metall
Farge:
Grå
Ø (Diameter):
18 cm
Høyde:
149 cm
Ledning:
1500 mm
Konsept
Århus Gulvlampe 2L Grå/Træ er en del av den spennende, nye Århus-serien. Serien er siste skudd på stammen fra det elskede og anerkjente design- og belysningsmerket Halo Design. Serien består av en pendel, en bordlampe, en vegglampe og en gulvlampe – alle i flere forskjellige farger og størrelser. Her finns med andre ord litt å velge mellom.

Alle de stilige lampene i serien har de samme designegenskapene og er virkelig fine å se på. Her er selvsagt Århus Gulvlampe 2L Grå/Træ ikke noe unntak. Fine linjer og et superkult lampehode, som utover å se fantastisk ut, også sørger for å gi et fantastisk og jevnt lys. Det har uten tvil blitt fokusert på de riktige tingene under designprosessen bak Århus-serien. Godt design og lekkert lys – og serien er selvsagt laget akkurat slik den var tenkt.

Om du velger pendelen, bordlampen, vegglampen eller gulvlampen, kan du være sikker på at den vil være til pynt og lyse fint opp – helt uavhengig av hvilket rom du plasserer den i. En fantastisk tilføring i ethvert hjem.


Design
Halo Design