Arigato Taklampe Long Hvit - Grupa Products

NOK 3 949,00
På lager om: 3-5 dager
Spesifikasjoner
Rosett:
Ø 200 mm
EAN:
8200900089830
Lengde:
550 mm x 550 mm
Ø (Diameter):
Ø 228 mm.
Højde:
550 mm. + 550 mm.
Sokkel:
E27
Material:
Aluminium & Stål
Farge:
Hvit
Vekt:
5 kg
Lyskilde:
Max 70W E27
Tetthet:
IP 20
Her er takutgaven som er en del av den alltid populære Arigato-serie – fra Grupa products. Lampeserien består av både vegglamper, bordlamper, pendler, taklamper og gulvlamper – Så det bør være mulighet til å finne en lampe som passer inn akkurat der du mener det kunne brukes litt stilsikker belysning.

Som alle andre lampene i Arigato serien, er Arigato Taklampe Long Hvit veldig godt utformet og bærer også tydelig preg av en ubrutt stolthet rundt lampefaget, i alle deler av design- og konstruksjonsprosessen. Helt fra første strek er tegnet til den siste samlingen er laget.  

Taklampen er tilgjengelig i to utgaver. En utgave med to armer – og en utgave med bare en arm i stedet for to. Begge utgavene har samme størrelse på lampehodet, elegante Ø 228 mm.

Arigato Taklampe Long Hvit karakteriseres bl.a. ved sine slanke armer og veldig karakterfulle skjerm, som er de to elementene fra serien som er tatt med over til denne utgaven. Det er heller ikke bruk for mye mer før man trekker en god mengde karakter ut av en taklampe med en så solid familiebakgrunn.

Design
Grupa products for Grupa products