Aros

Med serien Copenhagen outdoor designer Aros veggmontert utendørsbelysning. Det er en serie av enkelt utformete vegglamper som med IP-certificeringen deres passer perfekt til utendørsbruk.
Lampene er firkantet og åpne på toppen og bunnen. De kaster både et oppover og nedover lys på huets fasade. De er tilgjengelige i tre forskjellige versjoner og kan blandes på kryss og tvers av størrelse og materiale.  

Utendørslampene gir et godt orienterings- og varsellys. Bruk derfor ikke lampene kun dekorativt til å lyse opp fasaden, men også som lys i mørket eller som varsellys når du ikke er hjemme.
De de flotte lampene til hus fasaden nedenfor og bli inspirert til å skape nytt uterom rundt huset.
Viser 1 av 1 produkter

Utendørsbelysning til veggen


De enkle lampene til veggen lyser flott opp på veggen, og fremhever husets fasade på best vis. Gi hjemmet ditt et nytt og vakkert utendørs uttrykk med veggmonterte lamper.
De monteres direkte på veggen og skaper på den måten de dekorative lysstrålene.

Fasade belysning


Utover å fungere som fasadebelysning på huset, kan de flotte firkantene fra Aros Design også brukes på andre fasader. Eksempelvis på garasjen, skuret eller offentlige bygninger og andre byrom. Designet er enkelt – vegglampene kan passe inn overalt i utendørs. Velg dem i den fargen som passer best til fasaden din, og la dem lyse flott opp ved hjemmet ditt.