Glemt passordOpprett en ny bruker

ARTEMIDE - TOLOMEO LAMPENE OG MER TIL!

Artemide er som best når det er italiensk!

Kjente lamper som Tolomeo, Pirce, Nesso, Cosmic og mange flere, har hjulpet til at Artemide i dag er et høyt elsket merke, som er har garanti for høy kvalitet. Artemide ble grunnlagt av Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959, og i dag leverer Artemide lamper til nesten hele verden.
Artemides hovedkontor er plassert i Milano, og har 24 kontrollerende og tilknyttende selskaper, og et distribusjonsnett, som omfatter omkring 55 show Rooms rundt omkring i verden. Lampene produseres i Canada, Ungarn, Italia og Frankrike.
Flere av Artemides lamper er utstilt på Metropolian Museum of Art i New York, hvor lampene betraktes som designikoner.  Mange forskjellige designere har gjennomgått designene, og Artemide samarbeider med flere designskoler, som avholder workshops for å finne de nye og up-coming designerne. Artemide har ved samme prosess inngått partnerskap både med internasjonale og italienske universiteter.

Artmides mest suksessfylte lamper er Tolomeo. Fantastisk skrivebords lampe, som ved første øyekast er helt enkel, men er også mye mer enn bare en alminnelig bordlampe.

Tolomeo er designet av Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina. Lyset i Tolomeo er førende innenfor godt lys og fin estetikk. Kroppen er fullt justerbar, og gir full kontroll over lyset. Likeledes er lampen laget av høy kvalitet og godt håndverk.  Så liker du klassiske kvalitetslamper, så ta en kikk på lampene fra Artemide.
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0