Aruba Vegglampe  - Globen Lighting

NOK 1 203,00
På lager om: 3-5 dager
Spesifikasjoner
EAN:
7319431300201
Materiale:
Rotting
Lyskilde:
9,5W LED
Farge:
Brun
Ø (Diameter):
500 mm
Dybde:
50 mm
Ledning:
2000 mm
Konsept
Aruba Vegglampe er en lampe i naturfarget rotting, som vi best kjenner fra møbler. Med fokus på nåtidens trender og nye materialer har GL Design Studio designet en lampe som passer inn i utrolig mange hjem. Inspirasjonen er hentet fra de kritthvite strendene, den varme havbrisen og de rosa flamingoene ved vannkanten; En luksuriøs feriehytte i tre med stråtak, med utsikt over det perfekte turkise vannet i Aruba.

Lampen er tilgjengelig som både vegglampe og pendel og passer perfekt inn i tidens tendenser, hvor vi fortsatt ønsker å trekke naturen med inn i innredningen for en fredelig og avslappende stemning i hjemmet. Vegglampen lyses opp av den integrerte LED-stripen på rammens innside, mens pendelen bruker en E27-pære (Stor fatning). Lyset fremhever vakkert mellomrommene i det flettede kurvmaterialet og gir et spennende skyggespill til omgivelsene.

Fordi lampen er utført i et naturlig materiale, varierer lampene i farge og struktur. Du får derfor en helt unik lampe som gir hjemmet et personlig uttrykk.

Finn begge variantene av den flotte lampen her


Design
GL Design studios for Globen Lighting