Asteria Mini Pendel Rose - Umage

NOK 2 199,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5710302024325
Farve:
Rose
Energiklasse
A+
Material:
Akryl & Aluminium
Lyskilde:
14W LED - 900 Lumen - 3000k
Ø (Diameter):
310 mm
Høyde:
140 mm
Ledning:
2700 mm
Asteria Mini Pendel Rose er en slank, minimalistisk og flott lampe som er designet for framtiden. Lampen har et innebygd LED-panel som kan dimmes. Den egner seg til å henge over spisebordet, stuebordet eller kjøkkenøyen. På grunn av sitt utrolig slanke visuelle uttrykk, passer Asteria Ruby Pendel meget godt på steder der man ønsker å bevare utsikten, enten det handler om å kunne se fritt gjennom rommet eller ut gjennom et vindu. Her gir Asteria-pendelen mye rom og plass. Mot ledningen har lampen en vakker overgang med messingfinish.

Asteria byr på en rekke muligheter, og lampen finnes i fem flotte farger. Man må kunne si at Umage har klart det igjen – dette er en pendel uten sidestykke. Kombinasjonen av det nesten umulig slanke designet og den fantastiske, ensartede og store belysningsflaten under lampen, gir Asteria Ruby Pendel et nesten magisk uttrykk.

Å velge pendellampe blir enkelt dersom man ønsker å beholde enkelheten og utsikten i rommet, men samtidig vil ha en pendel som visuelt absolutt står på egne bein. Den blir helt enkelt bare mer og mer imponerende jo mer man ser på den - Asteria Ruby Pendel fra Umage.

Design
Umage