Asteria Up Taklampe Pearl White - UMAGE

NOK 5 499,00
Varen er på lager
A+
Spesifikasjoner
Levetid:
25.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
5710302023298
Energiklasse
A+
Material:
Stål
Lyskilde:
37W LED - 2300 Lumen - 3000k
Farge:
Hvit
Ø (Diameter):
600 mm
Høyde:
210 mm
Asteria Up Taklampe Pearl White er en slank, minimalistisk og flott lampe som er designet for fremtiden. Lampen kommer med et innbygd LED-panel. Det er en lampe som egner seg godt i en entré, en hall, eller hvilket som helst rom som mangler litt design og lys. På grunn av det veldig slanke visuelle uttrykket, gjør Asteria Up Taklampe seg utrolig godt på steder hvor man vil bevare utsynet sitt – om det er et utsyn videre gjennom rommet eller ut gjennom vinduet, vil Asteria-taklampen gi god plass. Hele herligheten blir vakkert avsluttet med en samling i messingfinish.  

Man må sige at Umage har gjort det igjen – en taklampe som ikke har mange sidestykker. Kombinasjonen av det nesten umulig slanke designet og den fantastisk ensartede og store belysningsflaten i bunnen, gir Asteria Up Taklampe et visuelt uttrykk som nesten ser magisk ut.  

Et enkelt valg av taklampe, hvis man vil beholde lettheten og utsynet i lokalet – og samtidig ha en pendel som visuelt kan bære seg selv - Den blir bare mer imponerende jo mer man legger merke til den – fra Umage

Design
Umage