Bird Lamp Looking Left Utendørs Vegglampe Hvit - Seletti

Veil. pris NOK 1 800,00
NOK 1 510,00
NOK 290,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
8008215147246
Bredde:
145 mm
Lengde:
328 mm
Højde:
123 mm
Material:
Resin
Lyskilde:
2W LED E14 - 120 Lumen - 2200k
Farge:
Hvit
Konsept
Bird Lamp Looking Left Utendørs Vegglampe Hvit er en av de fantastiske, skulpturelle, utendørs fuglelamper, i den kule Bird Serie fra det anerkjente design- og belysningsmerket Seletti. En liten serie lamper som består av vegglamper og bordlamper – alle med de samme vakre designkarakteristikaene.

Uttrykket er kult, lyset er spennende og fuglen er ravn. Slik kan den morsomme serien kort beskrives. Men den fantastiske serien med utendørslamper, fra Seletti, tåler også skam en nærmere inspeksjon. Vakkert utført, i et epoksylignende materiale og med en realistisk finish – og de vakre lampene spiller- og jobber med den moderne måten å bruke den rå og bare lyskilden.  

Bird Lamp Looking Left Utendørs Vegglampe Hvit kan brukes innendørs og utendørs, og er nok en av de mest karakterfylte lampeseriene – et modig trekk å lage en så karikert lampeserie, men hvis det er noen som kan slippe unne med det, er det Seletti – og det har de også gjort denne gangen, med en fantastisk, flyvende serie vakre lamper.

Design
Seletti