Black Friday 2020 på Designlite.no

Fredag 27. november 2020 går det løs på Designlite.dk! Black Friday blir full av mange fantastiske tilbud. Vil du være den første til å se tilbudene? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær sikker på å IKKE miste alle de gode og spennende tilbudene på designerlamper til inne- og utendørsrom.  
Allerede før den store tilbudsdagen vil du motta informasjon på mail om hvilke besparelser du kan være heldig med å innkassere – så vet du nøyaktig hva du skal gå etter på dagen. Enkelt og smart! Black Friday kan være uoverskuelig, men med vårt nyhetsbrev i innboksen, kan du planlegge hvilke designerlamper og hvilken belysning du skal være klar til å legge i din digitale innkjøpskurv på den store og travle dagen.

Hos Designlite.dk selger vi kun de aller beste designermerkene innenfor belysning – og dem kan du på Black Friday spare mye penger på. Vi tilbyr deg de villeste tilbudene. Så vær klar og meld deg på her.

Black Friday-lamper 2020

Blant våre mange Black Friday-tilbud vil du blant annet finne merker som UMAGE, LE KLINT, Woud, Vipp, Secto, Markslöjd, Nordlux og mange flere.

Slå til Black Friday og kjøp en Black Friday lampe til en god pris.

Husk at vår kundeservice er klar til å hjelpe og veilede deg via e-post og telefon.