Bolt Bordlampe Small Smokey Black - Tonone

NOK 3 539,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
6011654188109
Skjerm:
100 mm x Ø 220 mm
Energiklasse
A++
Højde:
562 mm
Sokkel:
E27
Material:
Aluminium & Stål
Farge:
Svart
Ø (Diameter):
220 mm
Høyde:
560 mm
Fot:
Ø 200 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Konsept
Bolt Bordlampe Small Black er en av de superkule lampene i den fantastisk spennende Bolt Serie, fra det nederlandske belysningsmerket Tonone. En serie lamper som består av både bordlamper, gulvlamper, taklamper og vegglamper – alle med de samme fantastiske designkarakteristikaene og verdiene.

Som de andre lampene i serien, får Bolt Bordlampe Small Black mye av sin personlighet fra den fantastiske no-nonsense-tilgangen til design – man kan nesten være fristet til å kalle stilen ’design by function’ – da mange av lampens designvalg er tatt på grunnlag av en praktisk utfordring. Det er funksjonell estetikk på høyt plan og samtlige lamper i serien oser av kvalitet og mekanikk.

Bolt Bordlampe Small Black gir, som alle andre lampene i Bolt Serien, et fantastisk godt lys og lampene i serien er utrolig innstillingsvennlige og lette å justere. Uansett hvilke av de vakre lampene i Bolt-serien du velger, kan du være sikker på at du har moderne designverdier og godt lys i innredningen din i mange år fremover.

Design
Tonone