Bolt Bordlampe Small m. fot Black - Tonone

NOK 3 109,00
NOK 2 798,00
NOK 311,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
6011649258220
Skjerm:
Ø 150 mm
Vekt:
4,9 kg
Sokkel:
E27
Material:
Aluminium & Stål
Farge:
Svart
Ø (Diameter):
150 mm
Høyde:
300 mm
Fot:
Ø 180 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Konsept
Bolt Bordlampe Small m. fot Black er en av de superkule lampene i den fantastisk spennende Bolt Serie, fra det nederlandske belysningsmerket Tonone. En serie lamper som består av både bordlamper, gulvlamper, taklamper og vegglamper – alle med de samme fantastiske designkarakteristikaene og verdiene.

Som de andre lampene i serien, får Bolt Bordlampe Small m. fot Black mye av sin personlighet fra den fantastiske no-nonsense-tilgangen til design – man kan nesten være fristet til å kalle stilen ’design by function’ – da mange av lampens designvalg er tatt på grunnlag av en praktisk utfordring. Det er funksjonell estetikk på høyt plan og samtlige lamper i serien oser av kvalitet og mekanikk.

Bolt Bordlampe Small m. fot Black gir, som alle andre lampene i Bolt Serien, et fantastisk godt lys og lampene i serien er utrolig innstillingsvennlige og lette å justere. Uansett hvilke av de vakre lampene i Bolt-serien du velger, kan du være sikker på at du har moderne designverdier og godt lys i innredningen din i mange år fremover.

Design
Tonone