By Another Story

By Another Story er Another Storys resultat av samarbeidet med den italienske designeren Silvio Vinella. Another Story er et dansk merke som i samarbeid med nye og upcoming designere presenterer nytt designinteriør. Merket distribuerer designprodukter og har en lidenskap for både estetikk og innovative løsninger. By Another Storys er inspirert av naturen – både i materiale og form. Merkets lamper er derfor skulpturelle og i rolige metallfarger som kobber, gull og svart. Silvio Vinellas Popp pendel er produsert i Italia, og selv om lampens uttrykk er skulpturelt og rolig, sees også de italienske røttene. Lampen er både minimalistisk og dramatisk på samme tid. Michael & George er designerne bak Another Storys Drew the Pencil bordlampen. Ambisjonen deres er å gjøre hverdagen enda morsommere og den misjonen har i høy grad lyktes for dem.

Minimalistisk og dramatisk pendel


Popp pendel er formuttrykket sitt inspirert av en dråpe. En dråpe som akkurat er til å falle. Det er en form som skal representere øyeblikket og derfor får pendelen av Silvio Vinella et dramatisk uttrykk. Samtidig er lampen stilren og i rolige metallfarger. By Another Story har skapt en lampe der to kontrastfylte uttrykk innovativt møter hverandre.

Kreativ og funksjonell bordlampe


Drew the Pencil er designerne Michael & Georges bud på en innovativ og funksjonell bordlampe som oppfordrer til kreativitet og lek i hverdagen. Helt siden 2014 har paret sammen omgjort hverdagsgjenstander og designet dem igjen fra en helt ny tilgang. Designerparet har allerede mottatt flere designpriser for deres kreative og innovative design av hverdagsgjenstander.

By Another Story – løpende nyheter


Another Story designer og produserer i samarbeid med forskjellige designtalenter nye lamper løpende fra hele verden. Merkets ide er å samarbeide med nye designere, og dermed skape både designlamper og andre interiørløsninger i tråd med fremtidens trender.