Chimes Pendel Eik - Umage

NOK 749,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Kelvin:
3.000 K
Dimmes:
Ikke
CRI:
80
EAN:
5710302021652
Garantie
10 år
Energiklasse
A++
Ø (Diameter):
34 mm
Material:
Eik
Lyskilde:
innebygd LED 220 lm
Farge:
Eg
Høyde:
220 mm
Ledning:
2000 mm
Med utgangspunkt i skogens rolige og nordiske stemning, har Umage skapt en vakker, liten lampeserie bestående av to pendler. De er laget av organiske materialer og har et fint og minimalistisk formspråk.

Designeren bak lampene, Asger Risborg Jakobsen, har hentet mye inspirasjon fra skogen. Trærnes unike egenskaper til å filtrere og lukke lyset ute, ligger til grunn for lampenes design. Chimes Pendel Eik er derfor tiltenkt og produsert i henholdsvis lys og mørk eik, samt i et design som trekker klare paralleller til trestammen.

En vakker, liten lampeserie som har en innebygd LED-lyskilde plassert i bunnen av pendelen. Totalt sett vil ikke Chimes Pendel Eik kaste så mye lys ut i rommet, da lampen har et mer direkte, nedadgående lys. Lampene passer derfor perfekt som en spotlight eller i et galleri, der man ønsker å lyse opp et lite stuebord, en skjenk eller et kunststykke som et maleri eller en skulptur.

Pendelen har innebygd LED, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på montering av selve lyspæren. Lyskilden er allerede montert i lampen.

Design
Umage