Daphne Utendørs Vegglampe w/sensor Rust - Lindby

NOK 1 869,00
NOK 1 455,00
NOK 414,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
4251096533880
Dybde:
355 mm
Bredde:
245 mm
Vekt:
2 kg
Energiklasse
A++
Højde:
442 mm
Material:
Aluminium & Polycarbonat
Farge:
Rust
Lyskilde:
Max 60W E27
Tetthet:
IP 44
Konsept
Daphne Utendørs Vegglampe w/sensor Rust utstråler av klassisk romantisk estetikk. Den smakfulle buede rammen og den traktformede lampeskjermen, gir sterke konnotasjoner til historiske bygninger. Denne klassiske stilen understøttes sterkt av den enkle, flotte fargen som lar formen og det flotte lyset snakke for seg selv. Både hagen og innkjørselen vil bli prydet med lampens nydelige, klare lys.  

Lyskilden er beskyttet mot værets styrke bak det solide glasset, men klarer likevel å avgi et klart og sterkt lys rundt seg. Daphne ser spesielt kledelig ut opphengt i par på hver side av en inngang eller i linjer på en vegg. Spesielt det klassiske eller historiske byggverket vil spille godt sammen med denne nydelige modellen.  

NB Denne modellen er utstyrt med en praktisk bevegelsessensor. Sensoren registrerer bevegelse og unngår dermed å kaste bort energi ved å kun slå på lyset ved behov. Rekkevidden kan stilles inn fra 6 til 21 meter. På samme måte kan lyset stilles inn fra å være på i 3 til 8 minutter etter at det er registrert bevegelse.

Design
Lindby