Diesel

Succesful living from Diesel with Foscarini er et samarbeid mellom de to populære italienske merkene. De har forenet deres felles italienske eleganse, samt design- og håndverkstradisjonen i en flott interiørkolleksjon. Med Foscarini som den ene halvdelen er merkets fokus naturligvis på belysning. De fleste kjenner sannsynligvis Diesel for deres tøydesign i denim. Men merket er mer enn bare tøy – det er også en livsstil. Derfor var samarbeidet med lampeprodusenten Foscarini en opplagt forlengelse av merkets identitet.

Foscarini lamper og Diesel design

Designet er et uttrykk for flere forskjellige idiom – fra rock til pop, industrielt design til vintage, og fra grafiske skarpe linjer til konseptuell kunst. Alt sammen for at å illustrere den gjenkjennelige Diesel livsstilen. Hele kolleksjonen inneholder mer enn tretti forskjellige designerlamper som hver representerer et stykke av den kontrastfulle og komplekse livsstilen.

La deg inspirere av merkets sterke univers full av karakteristiske lamper og belysning til både hjemmet og kontoret.

Begge merkene er innbegrepet av moderne og innovativt design, samt godt italiensk håndverk. Diesel har i mange år ny tenkt det tradisjonelle denimmateriale og designet moderne tøy til unge kvinner og menn. Merket er kjent som en av Italias helt store motedesignere til det moderne mennesket. Det samme er Foscarini - bare innenfor belysning. I 2009 ble de to merkene derfor enige om å innlede et samarbeid.

Diesel og Foscarini lamper - Fork, Mysterio og Piccola


Samarbeidet mellom de to merkene har allerede gitt aktuelle og flotte resultater – blant annet i form av lampene Fork, Mysterio og Piccola. Alle i et modig og aktuelt design. De er populære i både inn- og utland fordi de bringer personlighet til ethvert moderne hjem. Opplev dem her på siden.