Glemt passordOpprett en ny bruker
Juletilbehør
Type
Merke

Juletilbehør

Her finner du juletilbehør som gjør julen ekstra hyggelig. I julen er elektriske lys en del av det å skape den helt rette og hyggelige stemningen. De mindre lysdetaljene som elektrisk stearinlys, lysslynger eller pyntoppheng med lys, er med på å skape den gode stemningen og bidrar til julestemning.
Prøv de elektriske stearinlysene i stedet for alminnelige stearinlys. De sprer nøyaktig samme mengde hygge som alminnelige stearinlys, men er ikke skadelig for inneklimaet. Samtidig skal du ikke tenke på å huske å slukke dem igjen. De kan derfor nytes hele døgnet, uten å måtte tenke på hverken inneklima eller brannfare. Finn de her.

Tivoli Lights har fantastiske julelys!


Hvem er bedre på å skape julestemning og dekorere til høytiden enn den gamle hagen i København? Ingen. Akkurat derfor skal du kikke nærmere på Tivoli Lights. Med belysningsmerket i samme navn, har Tivoli skapt de flotteste lysene. Stemningen og atmosfæren du husker og gjenkjenner fra vintermånedene i hagen, kan du selv lage hjemme. Innred med tradisjonelle lysdekorasjoner og få det hyggelig.  

Lysslynger og jar lights


Bli inspirert av den amerikanske tradisjonen med et mangfold av morsomme og dekorative julebelysninger med blant annet lysslynger og light jars. De populære jars er små glasskrukker med lysdekorasjoner inni. De er flotte på julebordet eller i vinduskarmen der de lyser opp i den mørke tiden. Glassene er tilgjengelige i flere farger med både ”sølv” og ”kobber” detaljer. Finn alle fargene her på siden.
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Fredag: 8:30-16:00

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0