e3Light Lyspære

I mer enn 20 år har E3light utviklet og produsert lyskilder. Det danske firmaet har spesielt fokus på lysets funksjon, som i tillegg til å lys opp omgivelsene, bidrar med den rette visuelle opplevelsen. I tillegg til å være effektive, er lyskildene deres energibesparende for bærekraftig vekst og en grønnere fremtid. Vær oppmerksom på at alle pærer fra E3light har en CRI, som er høyere enn 90 – til sammenligning ligger en standard LED-pære i dag på typisk 80 CRI.
Viser 24 av 28 produkter

Hva betyr CRI?

CRI er et uttrykk for lyskildens evne til å avsløre fargene i omgivelsene. Det kan være en fordel å bruke en lyskilde med en høy CRI i forbindelse med fotografering i et studio eller på en kunstutstilling. Det er viktig å understreke at CRI er uavhengig av fargetemperatur som defineres i kelvin. Fargetemperaturen skaper stemning, men påvirker ikke gjengivelsen av fargene.

CRI står for ’Color Rendering Index’ og måles på en skala fra 0 til 100. Da LED-lyset kom på markedet for første gang, hadde den typiske pæren en CRI på 60-69. Tallet ligger i dag en del høyere og alle LED-pærer fra E3Light har en CRI på minimum 90 – til sammenligning har en tradisjonell LED-lyskilde ofte 80 CRI.