Embacco

Den danske virksomheten Embacco Lighting ble grunnlagt på bakgrunn av et ønske om å kombinere god akustikk og lys. Merket ville skape lamper i et materiale som skulle forbedre akustikken i rommet. Det lyktes og du kan se resultatet av merkets visjon nedenfor.

Utover akustiske innendørslamper, lager merket også flotte utendørslamper. De er danskdesignet og testet i det nordiske klima. De vegghengte utendørslampene er motstandsdyktige og perfekte til å henge overalt utenfor. Designet er kubistisk, men likevel bløtt og rundt omkring kantene. Fra både topp og bunn kastes lyset ut på fasaden og danner flotte mønstre i mørket.

Se alle lampene fra Embacco her.

Designet bak Embacco-lamper


Merkets lamper designes av innehaveren Lise Nørgaard og Anne Krogh. De er begge spesialisert i design av belysning. Inspirasjonen finner de i alt fra verdens mange storbyer til den stille natur. Etter virksomhetens grunnleggelse i 2008 har den oppnådd stor suksess innenfor flere belysningskategorier og særlig innenfor kontraktmarkedet.

Vegghengte lamper


De veggmonterte utendørslampene i Welcome-serien fås i flere farger. Lampene er produsert i det værbestandige materiale aluminium. Et materiale som med fordel kan brukes utendørs.

Lampenes lys skinner ut gjennom både topp og bunn. På den måten danner lampenes lys et flott kjegleformet lys på fasaden. Nyt dansk design og kvalitet på sitt beste med utendørslamper fra Embacco.