FollowMe Bordlampe Green - Marset

NOK 2 445,00
NOK 1 956,00
NOK 489,00
Varen er på lager
A++
Spesifikasjoner
EAN:
8435516843841
Batteritid
20/10/5 timer
Energiklasse
A++
Material:
Polykarbonatskjerm, eikhåndtak og messingbryter.
Lyskilde:
LED 3,2W - 2700K - 240lm
Farge:
Hvit & Grønn
Ø (Diameter):
123 mm
Høyde:
288 mm
Konsept
FollowMe Bordlampe Green er en stilfull og lett, ladbar bordlampe designet av spanske Inma Bermúdez for lampefirmaet Marset.

FollowMe Bordlampe Green er batteridrevet og derfor enkel å transportere, lampen vil være helt ideell til de varme sommerkveldene på terrassen, på hytta eller campingvognen der det er kos i forteltet. Bordlampen kan også brukes til å skape hygge sammen med litt pynteting ved inngangen til huset om vinteren.

FollowMe Bordlampe Green benytter LED-teknologi. Batteriet er innebygd i lampen og lades opp via en USB-port eller den medfølgende kontakten. FollowMe-lampene har 3 lysstyrker som justeres på en liten messingknapp. Lampen lyser 5 timer på høyeste lysstyrke og 20 timer på svakeste lysstyrke. Det er mulig å skifte LED-pæren og batteriet.  

FollowMe Bordlampe Green har et praktisk håndtak i eik og en hvit smart vippeskjerm utført i polykarbonat. Lampen fungerer både som en funksjonell lampe som gir deg lys, eller den kan brukes som stemningslys. FollowMe-lampen er ikke en utendørslampe, så den tåler ikke vann, men den tåler fukt og smådrypp.

Design
Marset