Foscarini

I 1981 ble Foscarini grunnlagt i Venedig med en ambisjon om å skape designlamper i Murano glass. Et materiale som i århundrer har kjennetegnet Venedig. Med sine røtter dypt forankret i den italienske glasshåndverkstradisjonen utvikler og forfiner selskapet lampene sine, og er i dag innbegrepet av høyteknologisk belysning og innovativt design.

Gjennom tiden har selskapet opprettholdt fokuset sitt på det italienske glasshåndverket som en stor del av deres DNA. Samtidig har merket fornyet seg og skaper nå også lamper i andre materialer. Mest karakteristisk for selskapet er imidlertid deres samarbeid med anerkjente og talentfulle designere fra hele verden. Nettopp dette kjennetegnet har gjort Foscarini til en av de mest etterspurte belysningsmerkene. Designerne teller blant annet Ludovica+Roberto Palomba, Marc Sadler, Rodolfo Dordoni og senest danske BIG – Bjarke Ingels Group. Med lyskilden i sentrum skaper de alle flotte og konseptuelle lamper for merket.

Se alle lampene nedenfor og la deg inspirere av merkets høyteknologiske og moderne belysningsunivers.
Viser 17 ud af 17 produkter

Foscarini lamper – pendel og bordlampe


Merket har et stort utvalg av alle slags lamper innen belysning. Både bordlamper, vegglamper, gulvlamper, pendler, og utendørsbelysning. Det finnes enda flere serier hvor alle typer finnes i et design som minner om hverandre og derfor enkelt kan sammensettes. Alt belysning i boligen kan matche.
En flott lampe som passer perfekt på bordet er Birdie av Ludivica+Roberto Palomba. Skjermen er åpen i både topp og bunn, og gir derfor et diffust lys ut i rommet. Den er det riktige valget hvis du mangler en moderne bordlampe med innovativt idiom og et stemningsskapende lys.

Foscarini lumiere, caboche og big bang


De tre populære lampene er alle i et moderne og nyskapende design. Bordlampen Lumiere har et futurisk uttrykk som en romrakett på vei mot månen. Også pendelen Big Bang har referanser til det vitenskapelige og astronomiske. Dens sammenfiltring av hvite tråder knytter både fortiden og fremtiden flott sammen. Caboche er nok den mest kjente av merkets belysningsprodukter. Den er laget i slitesterkt plastmateriale samt munnblåst glass. Det romantiske uttrykket har en bred appell, og fungerer veldig godt i de fleste sammenhenger.