Gross Grande Pendel Ø62 Amber - By Rydéns

NOK 10 675,00
NOK 8 540,00
NOK 2 135,00
Forventet på lager om: 10-14 dager
Spesifikasjoner
EAN:
7391741006509
Materiale:
Glass/Metall
Farve:
Rav
Watt:
Max 40W
Energiklasse
A++
Ø (Diameter):
62cm
Nei
Ledning:
1200 mm
Material:
Metallstander & Glasskjerm
Lyskilde:
8xG9
Farge:
Rav
Ø (Diameter):
620 mm
Vekt:
5,8 kg
Lyskilde:
Max 40W G9
Gross Grande Pendel er en av de fantastiske lampene i den utrolig vakre Gross-serien fra det elskede belysningsmerket, By Rydéns. En serie fantastiske lamper som består av pendler og plafonder – alle like vakre og alle bærende med samme vakre designkarakteristika – og i flere forskjellige nyansekombinasjoner.

Gross Grande Pendel tar nesten karakter som en klase vindruer – eller en bukett ballonger – som henger, lysende ned fra taket og sprer både godt lys og en fantastisk stemning uansett hvor den blir plassert. Den vakre Gross Grande Pendel får hoveddelen av karakteren sin fra de vakre glassfærene som danner hoveddelen av lampens uttrykk – et uttrykk som oser av letthet og eleganse – og på bakgrunn av det fornuftige materialvalget, ser den utrolig luftig og sammensatt ut, uten å bli tung i uttrykket.

Med en av de vakre Gross-lampene, fra By Rydéns, er du sikker på å få både godt design og fantastisk lys inn i hjemmet – og med en så grundig utførsel, er du sikker på å ha en lampe som varer i mange år.

Design
By Rydéns