Larry Bordlampe White/Steel - Markslöjd

NOK 1 649,00
Forventet på lager om: 10-14 dager
Spesifikasjoner
EAN:
7330024579668
Farve:
White/Steel
Material:
Metall
Ø (Diameter):
190 mm
Høyde:
650 mm
Dybde:
330 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Tetthet:
IP 20
Konsept
Larry Bordlampe White/Steel er en av de fine lampene i den lille Larry-serien av lamper. En serie som består av en bordlampe og en pendel, i to forskjellige nyanser. Vakker liten familie som gjør det enkelt å trekke en rød tråd i et lokale – selvfølgelig fra en av de helt store på design- og belysningsmarkedet, Markslöjd.

Det vakre lampehodet, med den lange, strakte toppen, som selvfølgelig også huser lyskilden, er det bærende designelementet gjennom hele serien. Lyset er direkte nedoverrettet og ubrutt og gir derfor et fantastisk praktisk arbeidslys. De vakre pendlene i serien vil se veldig bra ut på et kjøkken – over en kjøkken-øy for eksempel – mens bordlampen er som designet til en liten skjenk. Alt er selvfølgelig bundet vakkert sammen med kule metallbeslaget som bryter det monotone litt.

En serie lamper der du enkelt kan være bekjent med å kjøpe litt av hver. Det markante lampehodet med de vakre metallbeslagene, er karakteristisk nok til å bære seg selv – men hvis man supplerer det med en av de andre lampene i serien, kommer uttrykket til syne.

Design
Markslöjd