Glemt passordOpprett en ny bruker
Lyngby Porcelæn
MÆRKER

Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn er dansk design, spesielt kjent for å bruke plisseringer og riller. Siden sin moderne relansering har Lyngby Porcelæn vært synonymt med vasen av samme navn. Lyngby Porcelæn karakteristiske trekk drar referanser til både Art Deco og industrielt design.
I dag er det riflede porselenet omsatt til flere andre bruksområder bl.a. de flotte bordlampene designet av Esben Klint.
Hos Designlite finner du et komplett sortiment av lamper fra Lyngby Porcelæn. Serien består av minimalistiske fatninger, bordlamper og en pendel. Alle sammen med et tydelig DNA til Lyngby Porcelæn.
Lampenes design appellerer til et skandinaviske uttrykk, og vil særlig komplimentere innredninger der det er brukt naturmaterialer eller hvor retro er nøkkelordet.

Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0