Mida Applique Vegglampe Multicolor - Slamp

NOK 2 485,00
NOK 1 988,00
NOK 497,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
Spesifikasjoner
EAN:
8024727080932
Materiale:
Lentiflex & opalflex
Lyskilde:
2 x 6W LED E14
Farge:
Multifarget
Ø (Diameter):
320 mm
Høyde:
320 mm
Dybde:
160 mm
Vekt:
0,5 kg
Tetthet:
IP 20
Mida Applique Vegglampe Multicolor er bare en av de helt fantastisk vakre lampene i den spennende Mida Serie, fra det respekterte og innovative belysningsmerket, SLAMP.

En serie lamper inspirert av ”haute couture”-juvelenes funklende verden – og med samme tilgang til konstruksjon og uttrykk. De vakre ’juvelene’ i Mida Applique Vegglampe Multicolor er konstruert i et patentert materiale kalt Flex. Spesifikt er det snakk om materialene Lentiflex, Opalflex, Goldflex, Steelflex og Copperflex. En serie materialer som tillater SLAMP i å designe en lampe som virkelig tar karakter som et juveldekket smykke – og som materialnavnene antyder, er det her snakk om materialer som kommer utrolig nær på originalmaterialets uttrykk.  

En fantastisk serie lamper som alle stråler som juveler – Selvfølgelig på bakgrunn av materialvalget – men også på bakgrunn av det fantastiske lyset, skjæret og skyggefallet som denne fantastiske lampeserien bringer til innredningen. Alle lampene i serien har et integrert magnetsystem som letter rengjøringen, uavhengig av modell.  

Design
Slamp