Miffy lampe fra Mr Maria


Det nederlandske selskapet er spesielt kjent for deres søte og morsomme lamper til barnerommet. Inspirert fra en nederlandsk barnebok – der en kanin er hovedpersonen – designet merket sin mest populære gulv- og bordlampe Miffy.  

Mr. Maria

Mr. Maria

Det suksessfulle selskapet oppstod på bakgrunn av de to grunnleggernes idé om å lage produkter som kunne tilføre liv og positivitet til hverdagen vår. Dette betydde at merkets lamper skulle være en garanti for glede og latter – og det ble de. De er morsomme og veldig søte! Med kreativitet har selskapet laget fantastisk belysning som kan gjøre alle i godt humør.  

Produktene deres skal skape en relasjon til deg som forbruker, og med denne relasjonen skal de kunne inspirere med kreativitet og historiefortelling. Det er i den grad lykkes. For merkets lamper lyser opp enhvers kreativitet samt evne til spill og moro. Selskapets kjerneambisjon er at du – i fellesskap med deres poetiske produkter – får en bedre hverdag full av latter og glede.

Selskapet er veldig fokusert på bæredyktighet, og tar derfor hensyn til både miljø og mennesker når produktene deres produseres. Lampenes materiale er laget av resirkulerbar plast, og fatningene og pærene er designet for å kunne benytte energibesparende LED som lyskilde.  

Kjøp Mr. Marias kreative lamper her

Miffy lampe

Miffy lampe

Denne poetiske og magiske lampen er allerede blitt et must verden over når barnerommet skal innredes. Figuren Miffy stammer fra en barnebok, og lampen er også helt opplagt å bruke i forbindelse med rom hvor barn oppholder seg. Den er utformet som en kanin, og uttrykket er nøytralt, men allikevel vennlig og beroligende. Med sin evne til å lyse skaper den en avslappende atmosfære – selv i mørke.

Den finnes i tre forskjellige størrelser. I en mindre utgave som passer perfekt til de helt små. Den er produsert i et mykt silikonmateriale som kan klemmes. Samtidig lades den opp ved hjelp av USB og kan derfor tas med rundt etter ladning. Den originale størrelsen er god på gulvet eller bordet i barnerommet, mens den helt store XL-versjonen står som en lysende statue på gulvet. Også Miffy-lampenes funksjon er tilpasset de små. Alle lampene har dimmefunksjon, og kan derfor brukes som våkebelysning i mørket. Skap trygghet for barnet ditt om natten med en lysene og morsom lampe fra Mr. Maria.
Nanuk lampe, Brown og mange flere

Nanuk lampe, Brown og mange flere

Selv om selskapet bak Miffy er mest kjent for denne lampen, har de også utviklet mye annet søt og morsom belysning. Blant annet bjørnen Nanuk. Den søte, hvite isbjørnen kan brukes som både gulv- og bordlampe. Den inviterer til kreativitet og historiefortelling. Bruk den på barnerommet og lag en historie i fellesskap om hvordan isbjørnen kom hjem til nettopp dere.

Se alle lampene fra Mr. Maria her