Miffy Sleep Light - Charlie & Friends

NOK 150,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Levetid:
35.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
8719689020057
Dybde:
70 mm
Bredde:
92 mm
Højde:
186 mm
Material:
Plast
Lyskilde:
0.1 W LED - 8 Lumen - 3000k
Farge:
Hvit
Miffy Sleep Light er en kjent figur fra barnas verden, spesielt i Nederland, der den lille søte kaninen er kjent under navnet, Nijntje, som nettopp betyr liten kanin.
I 1955 ble figuren skapt av forfatter og tegner Dick Bruna. Miffy ble elsket av barna med det samme, og det er blitt skrevet over 30 bøker om den populære karakteren, hvor du møter alle Miffys venner. Dessuten er det også laget 3 TV-serier og en spillefilm.

Som barnelampe er Miffy i sin kjente form, og med sitt nøytrale uttrykk. Miffy har en rød/oransje kjole på, og når lyset tennes fremheves fargen veldig fint.

Miffy fra Charlie & Friends er tilgjengelig i 2 variasjoner. En ledningsfri som er med batterier. Denne versjonen er helt perfekt som våkelampe.
Den anden versjonen, er den noe større Miffy, som er med ledning og 3-trinns dimmer. I tillegg har den store versjonen også en sleep-funksjon, slik at Miffy automatisk går av etter 20 minutter.

Kaninen Miffy er hjertevarm og likeable i både formen sin, uttrykket og materialet. En hit til barnerommet, og en lampe som barnet vil like i mange år.

Design
Dick Bruna for Charlie & Friends