MiniPipistrello Bordlampe Touch Dimmable Mørk Brun - Martinelli Luce

NOK 8 315,00
På lager om: 3-5 dager
Spesifikasjoner
Dimmer:
Med Touch
Levetid:
50.000 Timer
EAN:
8033383609999
Vekt:
2,5 kg
Ledning:
1850 mm
Material:
Rustfritt Stål
Lyskilde:
7W LED - 700 Lumen - 2700K
Farge:
Mørk Brun
Ø (Diameter):
270 mm
Høyde:
350 mm
Vekt:
2,5 kg
Tetthet:
IP 20
I 1965 skapte den kvinnelige arkitekten og produktdesigneren, Gae Aulenti, den elskede og kjente bordlampeserien Pipistrello. Utover sine arkitektoniske verk, som f.eks. den berømte ombygningen av Musée d’Orsay i Paris og Palazzo Grassi’s restaurasjon i Venezia, har hun blant annet designet for Louis Vuitton, Artemide og selvfølgelig Martinelli Luce.

Bordlampeserien er blant annet inspirert av et uavbrutt fokus på funksjon og naturens mange organiske uttrykk. Skjermen har nesten en karakter som en flaggermusvinge - og fra det kommer også navnet - som betyr ”flaggermus” på italiensk.

Likt som de andre designerne i etterkrigstidens Europa, ble Gae Aulenti inspirert av den nye avantgarde-scenen - Og lar derfor også seriens karakter ha en klar, eksperimenterende twist.

Konstruksjonen av lampene i serien består blant annet av en stander laget i lakkert metall, og en teleskopstang laget i rustfritt stål, som gjør det lett å justere lyskilden i høyden. På-/av-funksjonen er plassert på ledningen.

Opplev Italiensk eleganse - og det fleksible lys - med Pipistrello.

Design
Gae Aulenti for Martinelli Luce