Morsomme nyheter fra Piffany

18. januar 2019
Morsomme nyheter fra Piffany
Det Københavnbaserte designmerket Piffany er sannsynligvis best kjent for deres design av Mr. Wattson-bordlampen. En lampe som lekende lett kombinerer godt design, funksjon og en god porsjon humor. Den vil med sikkerhet bringe mye glede inn i innredningen din med sitt unike og uhøytidelige formspråk. Sammen med flere andre spennende nyheter lanserer selskapet bak Mr. Wattson nå den morsomme lampen i nye farger, så vel som i en mega versjon.  

De nye fargerike nyansene er Light Yellow, Camellia Pink og Old Havana Blue. Samtidig er Mr. Wattson nå tilgjengelig i en betydelig større størrelse med en høyde på 80 cm i fargene Fashion Black, Tiffany Green og Vintage White.

Skal uttrykket være enda morsommere? Du kan også kjøpe et surfebrett i asketre og la Mr. Wattson surfe over reolen, vinduskarmen eller skrivebordet. Se det her.

Som noe helt nytt har Piffany lansert en pendel inspirert av den lekfulle og populære bordlampen. Begge lampenes lyskilde er skult under en skjerm som umiskjennelig minner om veteranbillykter. Opplev retrostemningen her.