Vakker lampekolleksjon fra AYTM – Cycnus

13. januar 2021
Vakker lampekolleksjon fra AYTM – Cycnus
Ønsk velkommen til den nye lampekolleksjonen fra danske AYTM – Et merke som på kort tid er gått fra å være et ukjent designmerke til å være til stede over store deler av verden. Det ble etablert i 2004 av Katrine Gran Hartvigsen, som sier dette om AYTM; "Vi tilføyer noe nytt til den danske designscenen. Vi har derfor stor tiltro til merket AYTM og dets utvikling og gleder oss veldig mye til reisen selskapet legger ut på."

Cycnus-kolleksjonen – majestetisk og vakker

I dag har AYTM en stor kolleksjon av både lamper, møbler og interiør. Hvert produkt er gjennomarbeidet ned til den minste detalj, og de nye lampene i Cycnus-serien er absolutt ikke noe unntak. Med inspirasjon fra fuglens vinger har lampen en karakteristisk lampeskjerm som går igjen på gulvlampen, bordlampen, vegglampen og pendelen. Kombinert med detaljer i gullfinish, har lampen et eksklusivt og stilrent utseende som oser av kvalitet. Navnet ’Cycnus’ betyr ’Svane’ og hyller den majestetiske svanen.

Serien kommer i to forskjellige nyanser – velg mellom svart og taupe (grå) lakkering, som begge er kombinert med detaljer i gullfinish. Den matte lakkeringen, i kombinasjon med det blanke gullet, gir et sofistikert utseende og et eksklusivt preg som passer inn i ethvert hjem.

Hele kolleksjonen består av bordlampen, gulvlampen, samt vegglampen og pendelen i to forskjellige størrelser – Se hele Cycnus-serien her