Flos Skygarden Pendel – Din personlige hage i himmelen

18. april 2021
Flos Skygarden Pendel – Din personlige hage i himmelen
Basert på mottoet om at mindre ofte kan mer, er vi stolte og glade over å nå kunne presentere den vakre Skygarden-lampen i en mindre, men om mulig mer elegant størrelse. Den vakre pendellampen er nå blitt enda mer allsidig og kan lett tilpasses mindre rom med lavere tak. Til tross for redusert omfang har ikke nye Skygarden mistet så mye som et gram av magi. Den nesten barokke sjarmen står fremdeles i grasiøs kontrast til det rene nakne ytre. Lampens unike design ble i 2008 belønnet med både årets Edida-pris og en Red Dot Award samme år.

Lampen har hoppet ut av hodet på nederlandske Marcel Wanders, som ønsket å bevare den fantastiske antikk-dekorerte takdekorasjonen i sitt tidligere hjem. Det gamle takets vakre blanding av blader, bær og blomster kan nå bli en glede for hele verden. Den vakre himmelhagen sitter gjemt under den minimalistiske halvkulen, der vegetasjonen bader i det diffuse lyset fra en elektrisk sol. Marcel Wanders’ lampe skaper en multilagret kontrasteffekt mellom moderne og klassisk så vel som mellom det organiske og det syntetiske. Enten om den fås i den klassiske hvitt, organisk brunt, glamorøst gull eller slående svart, vil en Skygarden-pendel gjøre et stort inntrykk i ethvert hjem, klassisk så vel som moderne.  

Alle de vakre Skygarden-lamper kommer fra italienske Flos, som siden 1962 har produsert klassiske lamper av høyeste kvalitet. Skygarden er Flos på sitt beste. God og behagelig belysning i en elegant og unik innpakning. Lampen sprer et flott lys og gjøre sterke inntrykk alene, men i sitt nye smalere format, kan Skygarden-pendelen med fordel henges opp i par for å skape et mer dynamisk og levende lys. Både kjøkkenet, stuen og soverommet vil med pryd kunne bære en Skygarden, som vil gi ethvert rom et umiskjennelig preg av klassisk luksus blandet med moderne stil.  

Se den vakre Skygarden Pendel her