Mr. Wattson av Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen


Det danske designmerket skaper spennende og utradisjonelle løsninger på helt ordinære behov i hjemmet. Som eksempelvis belysning. I samarbeid med designere fra hele verden produserer selskapet funksjonelle objekter med et dansk og skandinavisk designutgangspunkt. Formspråket er enkelt og med et elegant minimalistisk uttrykk. De internasjonale designerne gir samtidig et nytt og friskt perspektiv på prosessen og bidrar til kreative løsninger.
Designerne skal i fellesskap med selskapet omsette tre kjerneverdier til ettertraktede interiørløsninger. De tre verdiene er; godt og originalt håndverk, kreativt design og et autentisk uttrykk. Resultatet snakker sitt klare språk og belysningen fra merket er både unikt og skiller seg ut fra alt som noensinne tidligere er blitt presentert. Med inspirasjon fra tidligere tiders pastellfarger og buede former, er merket spesielt kjent for sitt autentiske vintagelook. Et look som primært stammer fra amerikanske vintagebiler, og som virkelig gir et helt nytt perspektiv på det moderne formspråket og belysningen.

Se hele utvalget av lamper fra Piffany Copenhagen her.

Mr. Wattson lampe


I front for designmerket står deres kreative og autentiske lampedesign Mr. Wattson. En bordlampe som gjorde selskapet verdenskjent og satte helt nye standarder for innovativt og funksjonelt belysningsdesign. I tillegg til sine tilsynelatende belysningskvaliteter har den i stor grad et nesten skulpturelt uttrykk som er vanskelig å ikke bry seg om. For formen minner om et menneske med ben og et hode som kan lyse, og dermed fungerer det som bordlampens lyskilde. Personifiseringen av det funksjonelle objektet gjør den til et morsomt, lekfullt og annerledes innsalg i enhver innredning – ung og moderne som klassisk og tradisjonell.
Lampen kan plasseres mange steder i innredningen og posisjoneres på flere måter. Sett ham med ”bena” over kanten på reolen eller i vinduskarmen. Eller la han surfe over skrivebordet med kjøp av det matchende surfebrettet. Mulighetene er uendelige!

Bordlampen er produsert i asketre sammensatt med aluminiums skruer i leddene. Lyskilden er tilgjengelig i syv forskjellige farger, samt tre helt nye og spennende sterke farger. Opplev den unike og morsomme bordlampen i et vell av flotte farger og kjøp favoritten din lige her.