Multi-Lite Bordlampe All Chrome - GUBI

Veil. pris NOK 7 999,00
NOK 6 239,00
NOK 1 760,00
Forventet på lager om: 4-6 dager
A+
Spesifikasjoner
EAN:
5710902865427
Energiklasse
A+
Material:
Metall
Farge:
Krom
Ø (Diameter):
255 mm
Høyde:
500 mm
Lyskilde:
Max 40W E14
Multi-lite Bordlampe All Chrome ble designet av Louis Weisdorf i 1972. De to innvendige skjermene er sylinderformede, og danner lampens fundament, mens de to kvarte, kuleformede ytterskjermene danner den utvendige skjermen. De ytterste skjermene kan vris slik at lyset enten rettes oppover, nedover eller kombineres for å skape et spennende, asymmetrisk lys. Den funksjonelle lampen er ideell for å skape en hyggelig belysning i hjemmet, hvor den inviterer til lek og er en ytterst dekorativ lampe.

Plasser den elegante bordlampen på en kommode eller bruk den som lampe på nattbordet. Du kan justere lyset avhengig av om du har behov for å lyse opp et rom eller er et funksjonelt leselys. Uansett hvor lampen står, gir den et behagelig lys som ikke blender.

Med en diameter på 25 cm. og en liten fot, er lampen designet for å passe inn alle steder i innredningen – også på steder hvor du har begrenset med plass. Ønsker man å ha lampen i forbindelse med sofa- eller spisebordet, finns lampen også som pendel i to ulike størrelser. Se hele Multi-Lite serien her.

Design
Louis Weisdorf for GUBI.