Multi-Lite Pendel S Brass/Black - GUBI

NOK 4 845,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5710902838896
Material:
Aluminium
Lyskilde:
Max 6W LED E14
Farge:
Messing & Svart
Ø (Diameter):
255 mm
Lyskilde:
Max 40W E14
Multi-lite Pendel S Brass/Black ble designet av Louis Weisdorf i 1972. De to innvendige skjermene er sylinderformede, og danner lampens fundament, mens de to kvarte, kuleformede ytterskjermene danner den utvendige skjermen. De ytterste skjermene kan vris slik at lyset enten rettes oppover, nedover eller kombineres for å skape et spennende, asymmetrisk lys. Den funksjonelle lampen er ideell for å skape en hyggelig belysning i hjemmet, hvor den inviterer til lek og er en ytterst dekorativ lampe.

Denne pendelen er en liten utgave av den populære Multi-lite pendelen på 36 cm. Den lille varianten måler kun 25 cm. i diameter. Ved å plassere flere pendler sammen, og eventuelt også ved å blande størrelsene, oppnår man en skulpturell look som igjen gir enda flere kombinasjonsmuligheter.

Lampen finns i både svart, hvit og messing. Alle passer godt inn i den skandinaviske innredningen som har den riktige belysningen og det minimalistiske designet i fokus. Se hele Multi-Lite serien her. Her finner du også den elegante bordlampen.Design
Louis Weisdorf for GUBI.