Munk Collective

Munk Collective er et spennende merke som startet med en liten butikk i hjertet av København. Hele eventyret startet tilbake i 2012, der Hans Peter Munk åpnet den lille butikken. Med en lidenskap for møbler og belysning, ble dette omdreiningspunktet for selskapet. Hans Peter Munk hadde en drøm, og en ide – å skape et moderne kollektiv som skulle være fellesskap for designere fra hele verden.
Viser 2 av 2 produkter
Munk Collective samarbeider med upcoming designere som kommer forbi og pitcher ideene deres. Er tommelfingeren vendt opp, og Hans Peter Munk kan se potensialet i designet, vil det ikke gå lang tid fra ide til produktet er i produksjon.

I sortimentet finner du den fine Pipe-bordlampen, som er designet av Laura Faurschou. Laura Faurschou har dessuten designet en av de første Munk Collective-lampene, nemlig Blind, som er designet sammen med Anita Johansen

Munk Collective samarbeider også med utenlandske designere. Se den vakre Palo-multilampen, som kan brukes som både pendel og vegglampe. Palo er designet av tyske Joa Herrenknecht.

Hjernen og hjertet bak Munk Collective har selvfølgelig også selv vært kreativ, og har designet den rå Turn multi-lampen, som kan brukes som både bordlampe og pendel.