Nivå Vegglampe Svart/Træ - Halo Design

NOK 2 099,00
NOK 1 679,00
NOK 420,00
08-12-2021
Spesifikasjoner
EAN:
5705639738366
Sokkel:
GU10
Material:
Tre & Metall
Farge:
Svart
Ø (Diameter):
14 cm
Lengde:
300 mm
Ledning:
1500 mm
Nivå Vegglampe er en del av den stilige, nye Nivå-serien. Serien er en av nyskapningene fra det anerkjente og respekterte design- og belysningsmerket Halo Design. Den fantastiske serien består av en pendel, en vegglampe og en gulvlampe. Alle de vakre lampene i serien finns i en fin svart eller grå farge, og i tillegg finns pendelen i to ulike størrelser.

Alle de vakre lampene i serien har de samme designverdiene. De er utrolig stilrene og Nivå Vegglampe er absolutt ikke noe unntak. Vakre linjer og et nydelig lampehode, som utover å se bra ut, også er laget på en måte som gjør at det sender ut et fantastisk og jevnt lys. Gjennom designprosessen bak Nivå serien, er det tydelig at det har vært fokusert på de riktige tingene. Vakre linjer og likeledes også vakkert lys, slik skal en moderne lampeserie lages. Alle lampene i serien er selvfølgelig også laget slik de var tenkt, med det samme ensrettede fokuset på levedyktig design og godt lys.

Uavhengig av om du velger den vakre pendelen, vegglampen eller gulvlampen i Nivå-serien, kan du være sikker på at den kommer til å pynte opp og kaste et vakkert lys uansett hvor du plasserer den.


Design
Halo Design