Nude

Varemerket fokuserer alene på glass uten bruk av kjemikalier og derfor består alle Nudes produkter primært av glass. Det gjelder naturligvis også for merkets lamper. Med flere designpriser – som eksempelvis Red Dot Award - i ryggen skaper merket rene og moderne glasslamper. Designet er enkelt og overdøver ikke resten av innredningen. Det komplimenterer og forsterker uttrykket i hjemmet ditt. Varemerket mener at glassmaterialer i seg selv er så fint at det vil bidra til hjemmets eksisterende uttrykk. Nyt det vakre glassmaterialet og det rene designet med en pendel fra varemerket.
Mono Pendel Small Smoke With Copper - Nude
NOK 4 159,00
Spar NOK 834,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter

Glasspendler fra Nude


Glassmaterialet egner seg spesielt godt i forbindelse med belysning. For det gjennomsiktige og sarte materialet reflekterer lyset flott og sikrer et vakkert spill i rommet, samt en maksimal utnyttelse av lyskilden. Som pendel er materialet med på å gi rommet et lett og luftig uttrykk. Glassbelysningen kan brukes overalt i hjemmet – men den ses ofte i kjøkkenet og over spisebordet. Det gjennomsiktige materialet gir – i tillegg til det nedad rettete og fokuserte lyset – en veldig god generell rombelysning. En belysning som sikrer at resten av rommet også lyses opp og at du derfor kan orientere deg selv.

Lamper i glødende kobber


Det varme metallet har i flere år vært veldig populært fordi det er en flott kontrast til de helt lyse og kalde hvite fargenyansene i hjemmet. Mange nordiske hjem er ofte innrettet veldig lyst, og her er kobber et fantastisk materiale som kan bringe varme inn i rommet. Pendlene fra Nude har hver en fatning i kobber. Det er en diskre og flott måte å bringe de varme fargenyansene inn i hjemmet på. Vil du gjøre det ekstra hyggelig kan du henge to pendler over spisebordet og nyte det glødende metallet, samt den gode og hyggelige belysningen.