Glemt passordOpprett en ny bruker
Nyheter

Nyheter

Her kan du se alle våre spennende NYHETER hos Designlite. De vil fortløpende bli skiftet ut med nye produkter, slik du hele tiden kan holde deg oppdatert på de nyeste fargene, designene og merkene.

Forrige side12Neste side
Forrige side12Neste side

Les mer om våre nyheter her

Når du er på utkikk etter de nyeste designerlampene kan det være mange ting som spiller inn, og det kan være mange gode grunner til at du liker et design bedre enn et annet design. Heldigvis har vi ikke alle samme smak, og derfor finnes det også mange forskjellige designs her i nyhetsgruppen vår.
Vi vil gjerne tilby deg akkurat den lampenyheten som du leter etter. Hvis du ikke finner den i vår webshop er du mer enn velkommen til å sende oss en mail på info@designlite, chatte med oss online, eller ringe oss for en personlig samtale om hvilken lampenyhet du er på utkikk etter.
Vi forstår at du gjerne vil ha god kvalitet og lekkert design, og vil derfor gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne den lampenyheten som du kanskje har sett i et magasin, på messe, hos en bekjent eller et helt annet sted. Lykke til i jakten på din nye lampe!
Lamper online  - Kjøp designlamper hos Designlite.no

Hos Designlite setter vi et likhetstegn mellom lamper og livsstil. Vi har mer enn 35 års erfaring med å behandle en lampe som den skal i vår fysiske butikk. Du kan kjøpe din lampe online, der fagutdannet personale står klare med råd om trender og designerlamper, moderne belysning og design. Utover unik rådgivning er vi autoriserete forhandlere av alle lamper vi selger, og har derfor full garanti - din sikkerhet!

Telefontider

Mandag - Torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Lunsj (stengt) mellom 12:00-12:30

Kundeservice

Hvis du har spørsmål om en ordre eller lampe, kan du kontakte oss på:

kundeservice@designlite.no
+47 21 95 94 05

 
0