Nyheter

Her kan du se alle våre spennende NYHETER hos Designlite. De vil fortløpende bli skiftet ut med nye produkter, slik du hele tiden kan holde deg oppdatert på de nyeste fargene, designene og merkene.

Les mer om våre nyheter her

Når du er på utkikk etter de nyeste designerlampene kan det være mange ting som spiller inn, og det kan være mange gode grunner til at du liker et design bedre enn et annet design. Heldigvis har vi ikke alle samme smak, og derfor finnes det også mange forskjellige designs her i nyhetsgruppen vår.
Vi vil gjerne tilby deg akkurat den lampenyheten som du leter etter. Hvis du ikke finner den i vår webshop er du mer enn velkommen til å sende oss en mail på info@designlite, chatte med oss online, eller ringe oss for en personlig samtale om hvilken lampenyhet du er på utkikk etter.
Vi forstår at du gjerne vil ha god kvalitet og lekkert design, og vil derfor gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne den lampenyheten som du kanskje har sett i et magasin, på messe, hos en bekjent eller et helt annet sted. Lykke til i jakten på din nye lampe!