One+ Bordlampe w/Air Sensor Black - Heavn

NOK 15 900,00
Varen er på lager
A++
Spesifikasjoner
CRI:
>90
EAN:
8200900093967
Bredde:
850 mm
Vekt:
5,8 kg
Energiklasse
A++
Højde:
685 mm
Material:
Aluminium & PMMA
Lyskilde:
60W - 6400 Lumen - 2000k-6500k
Farge:
Svart
Fot:
Ø 280 mm
Konsept
One+ Bordlampe w/Air Sensor Black fra Heavn er en innovativ skrivebordslampe designet med fokus på å skape riktig belysning til arbeidet. I tillegg til å gi et behagelig lys til arbeidet, bidrar lampen til den generelle rombelysningen via indirekte lys fra taket.

Lampen betjenes enkelt fra knappene på armaturet, hvorfra du kan slå av/på, justere lysets styrke og farge, og stille inn hvilken retning lampen skal lyse. Via en app på smarttelefonen din har du også muligheten til å blant annet sette en timer til automatisk av og på, eller stille inn lyset til din biorytme. Med en belysning som følger døgnrytmen til dagslys, får du det optimale lyset til arbeidet, enten du jobber morgen eller kveld, eller trenger effektiv belysning i vinterhalvåret.

Se hele utvalget av One-bordlamper her, hvor du finner lampen både med og uten trådløs lading og Air Sensor.

Innebygd Air Sensor Vær oppmerksom på at denne versjonen av One-bordlampen har en Air Sensor. Sensoren måler hele tiden luften i rommet og varsler deg når det er på tide å lufte ut.  

One + versjonen har en trådløs lader i foten. Derfor, hvis du har en smarttelefon som støtter trådløs lading, gjøres dette enkelt ved å plassere telefonen på lampens fot.

Design
Heavn