Panthella MINI Fiolett - Louis Poulsen

NOK 3 990,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Dimmer:
Stepless Dimmer
EAN:
5703411750681
Skjerm:
stål
Material:
Aluminium
Farge:
Fiolett
Ø (Diameter):
250 mm
Høyde:
335 mm
Ledning:
4000 mm svart stof

Panthella MINI Bord - Fiolett


I anledning med 90-året for Verner Pantons (1926-1998) fødsel, lanserer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskalert utgave av lampen som han designet for Louis Poulsen i 1971. Den kommer med metallskjerm etter Pantons opprinnelige ønske, noe som faktisk ikke var teknisk mulig tilbake i 1971. De opprinnelige tegningene er utgangspunktet, og lampen er nå optimert med den nyeste LED-teknologien.

Panthella MINI fås, i tillegg til versjonen med skjerm i hvit opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metallskjerm i svart og hvit samt åtte farger med utgangspunkt i Pantons eget fargespektrum. Fargene er tatt fra hans aller siste prosjekt, utstillingen 'Lyset og Farven' på Trapholt i Kolding.

Med sitt blendefrie lys er Panthella MINI et vakkert eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til å skape hygge hvor en mindre lampe er å foretrekke.

Du kan evt. stille denne vakre lampen på et lite bord i entreen, soverommet eller i stuen - den gir et behagelig lys og er samtidig en lekker designperle.