Panthella MINI Hvit - Louis Poulsen

NOK 3 990,00
31-08-2020
Spesifikasjoner
Dimmer:
Stepless Dimmer
EAN:
5703411750674
Skjerm:
stål
Material:
Aluminium
Lyskilde:
10W LED, 2700 K, 40lm
Farge:
Hvit
Ø (Diameter):
250 mm
Høyde:
335 mm
Ledning:
4000 mm svart stof

Panthella MINI Bord - Hvit


I anledning med 90-året for Verner Pantons (1926-1998) fødsel, lanserer Louis Poulsen med Panthella MINI en nedskalert utgave av lampen som han designet for Louis Poulsen i 1971. Den kommer med metallskjerm etter Pantons opprinnelige ønske, noe som faktisk ikke var teknisk mulig tilbake i 1971. De opprinnelige tegningene er utgangspunktet, og lampen er nå optimert med den nyeste LED-teknologien.

Merk! Det er to forskjellige Panthella MINI-bordlamper i ”hvit” – velger du den med hvitlakkert metallskjerm; ”Panthella MINI Hvit”, får du en lampe der lyset reflekteres i skjermens hvite innside, samt lampens fot og sender et diffust lys ut i rommet. Den andre versjonen; ”Panthella MINI Opal” er fremstilt i opal akryl som blir lyst opp av lampens lyskilde og skaper en stemningsfull belysning.

Panthella MINI fås, i tillegg til versjonen med skjerm i hvit opal akryl som både Panthella Bord- og Gulvlampe, med metallskjerm i svart og hvit samt åtte farger med utgangspunkt i Pantons eget fargespektrum. Fargene er tatt fra hans aller siste prosjekt, utstillingen 'Lyset og Farven' på Trapholt i Kolding.

Med sitt blendefrie lys er Panthella MINI et vakkert eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til å skape hygge hvor en mindre lampe er å foretrekke.

Perfekt i vinduskarmen i stuen som hyggebelysning når mørket faller på.