Parachilna

Den spanske merkevaren Parachilna lager high-end designerlamper. Gjennom samarbeidet med anerkjente designere, kvalitetsmaterialer og godt håndverk er merket preget av luksus. Med et spesielt blikk for eleganse nytenker merkevaren de klassiske lampetypene, og sammensetter deres iøynefallende design med materialer utover det vanlige. For hver belysningskolleksjon velger merkevaren ut en aktuell designer – og sammen lager de en kolleksjon bestående av lamper med et gjennomgående idiom og uttrykk. Det er også tilfellet for merkevarens Aballs-serie. En serie som består av bord-, vegg-, og taklamper, samt pendler. Alle i et formfullendt og elegant uttrykk som vakkert komplimenterer en moderne livsstil hvor både funksjon, design og kvalitet er sentralt.
Viser 4 av 4 produkter

Kjenner du allerede Parachilnas Aballs?

Designeren bak Aballs heter Jaime Hayon. Han har allerede samarbeidet med flere store designprodusenter som eksempelvis danske Fritz Hansen. Nå har han laget en hel belysningskolleksjon og resultatet snakker for seg selv. Lampene er allerede verdenskjente, og det vitner naturligvis om deres kvalitet og egenskap som potensielle fremtidige designikoner.

Vil du ha moderne designbelysning med et streif av sørlig eleganse og estetikk? Se Parachilnas kolleksjon av uhyre vakre lamper akkurat her.

Selv om flere av merkevarens lampe-serier er populære og veldig flotte, så er Aballs noe helt spesielt. Den har allerede vunnet flere priser, og lampene henger på flere designhoteller og butikker rundt om i hele verden. Du har kanskje allerede sett den hengenes på Radissons Hotel Royal Copenhagen eller på The Tilbury Hotel i New South Wales, Australia? Serien er en internasjonal hit!
Det hele startet i 2015 da serien traff markedet i Spania. Den ble raskt etterspurt og i takt med at innredningsstylister brukte lampene, steg populariteten. I dag er de fortsatt enormt ettertraktet og det skyldes naturligvis deres veldig flotte og moderne idiom.


Navnet Parachilna


Selv om merkevaren er spansk – og derfor selvfølgelig har hovedkontor i Barcelona – så er inspirasjonen til navnet fra en helt annen verdensdel. Merkevarens navn Parachilna stammer fra Australia. Midt i ingenting ligger en liten by hvor ikke engang togene lenger kjører forbi. Den var engang det siste stoppet før ørkenen. Til tross for alle odds består byen fortsatt og det ble inspirasjonen for de tre designerne bak merket. De ville bevare de gamle håndverksmessige dydene. Derfor er alle merkevarens lamper produsert etter de alle fineste forskriftene, og i de beste materialene. Aballs er eksempelvis laget av keramikk, glass og messing. Tre materialer som alle krever mye av håndverkernes faglighet og detaljorientering.