PC Task Double Arm Bordlampe Leaf Green - HAY

NOK 3 749,00
NOK 2 999,00
NOK 750,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
CRI:
85
EAN:
5710441263944
Energiklasse
A+
Material:
Aluminium
Lyskilde:
5,7W LED - 363 Lumen - 3000k
Farge:
Grønn
Høyde:
420 mm
Bredde:
140 mm
Dybde:
550 mm
Tetthet:
IP 20
Konsept
PC Bordlampe 2 arme m. base Leaf green er en utrolig vakker lampe som er en del av en like vakker samlet serie av fantastiske lamper av alle typer, fra akkurat det designmerket du gjerne vil ha til å designe belysningselementene dine - HAY. Den lekre PC-serien består av flere forskjellige bordlamper – både frittstående, klassiske og typiske to-go lamper – pendler i flere størrelser og farger - og selvfølgelig en liten rekke av like vakre vegglamper. Da skulle man visst være dekket inn.

Alle lampene i serien bærer mange av de samme vakre designelementene – og hovedelementet er klart selve lampeskjermen, som også tilføyer mye av lampeserien sitt ferdige uttrykk. Vakker og organisk i uttrykket - og med dynamiske linjer som varierer mellom skarpe kanter og myke former. Det er alltid en liten ny detalj, eller en vinkel som avslører noe nytt ved serien.

Både materialvalg, designtendenser og ikke minst den fantastiske avslutningen, gjør PC Bordlampe 2 arme m. base Leaf green garantert til en vinner i innredningen.

Design
Pierre Charpin for HAY