Louis Poulsen PH Vegglamper

PH vegglamper kan du bruke i alle hjemmets rom. Kanskje du mangler ekstra lys i gangen, leselys på soverommet eller hyggelys i stuen? Vegglampene fra PH er en lekker og funksjonell løsning som du kan ha glede av i mange år.
Viser 7 av 7 produkter

En lampe etter ditt behov

Louis Poulsens samarbeid med Poul Henningsen byr på mange forskjellige, klassiske vegglamper som både fås i nøytrale løsninger og som fargerike og unike lamper. Felles for alle er at de gir det perfekte lyset. Alle vegglampene fra PH har fokus på lekkert design og funksjonell belysning.

Med estetikk og funksjonalitet i høysetet gir PH vegglamper noen av de lekreste lampene med det beste lyset, og som sikrer din bolig den perfekte kombinasjonen. Det helt spesielle ved vegglamper fra PH er fordelingen av lyset. Skjermene er designet slik at lyset blir fordelt på den mest optimale måten, uten at du blir blendet eller sjenert. Dette gjør PH-vegglamper perfekte til både arbeid og alminnelig lesning.

Ikke kun design

Ikke bare er Poul Henningsens grunnprinsipp å skape de lekreste lampene, men det er også lamper laget av de beste materialene. Ved å velge robuste materialer som stål, lakkert aluminium og kobber får lampene et tidløst design som holder lenge. Vegglamper fra Louis Poulsen er derfor en investering i hjemmet og i ditt liv, som du vil kunne nyte hver dag.

Ønsker du en mer ”enkel” løsning kan du prøve en av de mange klassiske design med en glasskjerm. Glasskjermene gir en elegant, nøytral og enkel look til boligen din, som med sikkerhet vil passe inn i alle hjem.