Shapes

Shapes er en tysk bedrift som har fokus på det skandinaviske uttrykket i deres design. Prinsippene bak bedriften Shapes er vakkert design i lyse farger - lamper med ukompliserte funksjoner og helt rene linjer.

Med den vakre lampeserien Summera har Shapes lansert deres egen lampeserie, og er ikke kun en agent for andre kjente merker.

Shapes kan i stor grad stå på egne ben – Summera vant den tyske designerprisen i 2017.

Se utvalget av lamper fra Shapes under.

Lamper inspirert av Skandinavia - produsert i Tyskland

Pendlene fra Shapes er inspirert av tradisjonelt nordisk design og er tilføyet tysk presisjon. De er produsert i aluminium og på grunn av sitt enkle design skinner lampenes gode kvalitet gjennom. Designet har et klart fokus på funksjon, men du har allikevel mulighet for selv å skreddersy lampene etter din personlige stil ved hjelp av de mange mulighetene til å velge farger innvendig og utvendig.

Summera - belysning til ethvert miljø


Shades summera-kolleksjonen er designet av Phoenix design og vant i 2017 den tyske designprisen. Lampene vant blant annet fordi de er veldig nyttige og fortsatt gjør et inntrykk. De stjeler ikke oppmerksomheten fra det viktigste – den gode atmosfæren. De bidrar til den. Det er godt design når det er som best!

Pendlenes lys er egnet for alle miljøer der atmosfæren skal være varm og innbydende. Takket være det indre belegget i lampene lyser de blidt ut i rommet. Velg en lampe som er gulvbelagt innerst for et lys som minner om en vakker solnedgang.