Skjerm Goal Røk/Grå - House Doctor

NOK 359,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
EAN:
5707644297951
Farve:
Røk/Grå
Sokkel:
E27
Material:
Glass
Ø (Diameter):
140 mm
Høyde:
200 mm
Skjerm Goal Røk/Grå er en av de vakre galsskjermene i Goal-serien til det anerkjente design- og belysningsmerket House Doctor. En serie som består av løse glasskjermer Goal i flere farger og størrelser.

Her har du delvis muligheten til å sette sammen din egen lampe. Det gjør du ved å kjøpe en passende fatning og pære. Hoveddelen av det ferdige uttrykket hviler selvsagt på glasskjermen, men du har mulighet til å sette et betydelig preg på uttrykket, for eksempel ved hjelp av en flott dekorasjonspære. En slik pære vil delvis være synlig gjennom glasskjermen. Ønsker du at lampen skal preges av kontraster, kan du velge en ledning og fatning i en sterk farge.

Her har du store muligheter for å styre lampens uttrykk i den retningen du ønsker. Når man bruker glass som skjermmateriale får man automatisk også en del varme og eksklusivitet i helheten. Få en ny lampe på en moderne og meget brukervennlig måte, som i tillegg også selvsagt tilfører nytt, lekkert lys til rommet.

Skjermen er produsert i resirkulert glass og det kan derfor forekomme ujevnheter – noe som tilfører glasset en spesiell sjarm.

Design
House Doctor