Solo 2 Round LED Taklampe 2700K Rose Gold - LIGHT-POINT

NOK 2 935,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
A+
Spesifikasjoner
Levetid:
Batterilevetiden er minst tre år
EAN:
5711389701925
Energiklasse
A+
Material:
Aluminium & Glass
Lyskilde:
10W LED - 900 Lumen - 2700k
Farge:
Rose gull
Ø (Diameter):
100 mm
Høyde:
100 mm
Tetthet:
IP 54
Solo 2 Round LED Taklampe 2700K Rose Gold er en av de superlekre påbygningsspottene i Solo-serien, fra en absolutt verdensmester i spotter og solid konstruert belysning – Light-Point.

Light-Point har i mange år laget utrolig velkonstruerte - og vakre – påbygningsspotter i en kvalitet, til prisen, som nesten ikke er matchet andre steder – og Solo er absolutt ikke noe unntak. De vakre spottene i serie, faller alle lett inn i stort sett alle innredninger og er samtidig en fryd for øyet, hvis øyet tilfeldigvis skulle falle på dem.  

Påbygningsspottene er, i sin natur, ikke tenkt til å bli betraktet på som andre lampetyper – en stor del av øvelsen i å lage en godt spot er å holde det delvis nøytralt slik at fokuset forblir på det praktiske og gode lyset, og ikke nødvendigvis kilden til det samme. Light-Point har selvfølgelig holdt seg til formelen, men har også sørget for at spotten kan håndtere en visuell inspeksjon av interesserte gjester dersom situasjonen skulle by seg. En gjennomført spot, i en gjennomført serie – Enkelt valg når spottene skal være ekstra lekre.

Design
Light-Point