SpaceB Gulvlampe Svart - Nordlux

NOK 3 359,00
NOK 2 687,00
NOK 672,00
Varen er på lager
Spesifikasjoner
Levetid:
20.000 Timer
Dimmes:
Ja
CRI:
80
EAN:
5701581395688
Højde:
1276 mm
Material:
Aluminiums & Plast
Lyskilde:
22W LED - 1645 Lumen - 3000k
Farge:
Svart
Fot:
Ø: 150 mm
Ledning:
2500 mm
Tetthet:
IP 20
SpaceB Gulvlampe Svart er en del av den nye fantastiske SpaceB-serien. En super fin serie med lamper, bestående av en gulvlampe og en pendel. Begge typene er tilgjengelige i en flott svart eller stilren hvit farge - fra Bønnelycke mdd og Nordlux.

Både gulvlampene og pendlene har de samme vakre designvalgene og elementene. En fin og slank lampe, med innebygget LED-lyskilde, som gir et utrolig vakkert og jevnt lys. Både lysfallet og skyggefallet bærer en stor del av lampens uttrykk – og med en karakteristisk avlang lyskilde, leker designeren med skyggene som i seg selv gir en god porsjon av lampens karakter.

I tråd med tiden er SpaceB Gulvlampe Svart selvfølgelig utstyrt med moderne bekvemmeligheter – Du har nemlig tre forskjellige innstillinger til både lysstyrke (Lumen) og fargetemperatur (Kelvin grad), uavhengig av hverandre. På denne måten får du stor innflytelse på lyset og har muligheten til å stille det nøyaktig slik du ønsker.

Vær oppmerksom på at  SpaceB Gulvlampe Svart allerede har en innebygd lysdimmer på siden av lampen – og det anbefales ikke å koble den nye lampen til en allerede eksisterende dimmer. Man vil oftest oppleve at disse to tingene ikke er kompatible – og kan bl.a. resultere i sum, støy og blink.

Bønnelycke mdd og Nordlux har med SpaceB Gulvlampe Svart klart å ta et modig grep på formgivning uten at det ble for aggressivt for sluttbrukeren. Nordlux mottok også den prestisjetunge ”RedDot Award” for lampen – ettersom det var bred enighet om at det er en solid designklassiker vi har fatt i her.

Design
Bønnelycke mdd for Nordlux