Summera Pendel Medium Matt Mørk Grå/Sølv - Shapes

NOK 3 181,00
På lager
Spesifikasjoner
EAN:
8200900087535
Farve:
Matt Mørk Grå/Sølv
Højde:
308mm
Material:
Aluminium
Farge:
Mat Grå
Ø (Diameter):
260 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 100W E14
Konsept
Summera Pendel Medium Matt Mørk Grå/Sølv er en av de utrolig vakre lampene i den like vakre serien med forskjellige lamper, Summera. En serie som består av pendler, bordlamper, gulvlamper og vegglamper – alle bærende med samme vakre designkarakteristika og alle like solid utført i samme fantastiske materialer – med andre ord en fantastisk lampeserie.  

Den vakre lampeskjermen bærer hoveddelen av Summera Pendel Medium Matt Mørk Grå/Sølvs uttrykk – og er på alle måter inkarnasjonen av mottoet deres ”inspirert av Skandinavia – laget av Tyskland”. Vakre skandinaviske, minimalistiske tendenser, ferdiggjort med Tysk presisjon og grundighet. Er det i virkeligheten to andre land man heller vil ha til å lage lampene sine? Uansett tilbøyelighet er en ting sikkert – alle lampene i serien er noen av de vakreste og mest velkonstruerte lampene på markedet akkurat nå.

Tysk presisjon og skandinavisk design i vakker forening – linjene er vakre og konstruksjonen er like fantastisk som lysfallet. Helt ideell kombinasjon, fra en like ideell produsent, Shapes.

Design
Shapes